Iedere zondagochtend is er kindernevendienst waar jij van harte welkom bent!
Voordat we de dienst verlaten, gaan we naar voren om “het licht” op te halen. Dit is een lantaarntje met een kaars erin die wordt aangestoken aan de brandende paarskaars. Het is een teken dat God ook met ons meegaat als we naar de kindernevendienst gaan. Onder het zingen van een liedje verlaten we de kerk.

Buiten verdelen ons in 2 groepen: groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8.
Groep 1 t/m 4 gaat naar het Kruispunt en
groep 5 t/m 8 naar de consistorie.
En soms blijven we als hele groep bij elkaar en gaan we met z'n allen naar het Kruispunt.
Ook komen er vaak kinderen bij van de kinderoppas. Zij zijn al groot genoeg om naar het verhaal te luisteren en met ons mee te doen.
We beginnen met een Bijbelverhaal en daarna maken we een leuke verwerking, doen een spel of praten nog wat na over wat er verteld is.
Als het weer tijd is om de kerk in te gaan, komt de koster ons roepen.
We laten soms voor in de kerk de gemeente zien wat we gemaakt hebben of er wordt nog wat verteld. En wie zin heeft, mag daarna met z'n tweeën de diakenen helpen om te collecteren!
De rest van de kinderen zoekt z'n papa en/of mama weer op en zit bij hen tot de dienst is afgelopen.

We hopen je vaak te zien bij kindernevendienst!

VoorzitterMargareth Joosten615986margarethjoosten@hotmail.com
Secr.Corrie Oostenbrink 638626 marcoencorrie.oostenbrink@agroconnect.nl