Kerkelijk bureau:

De kerkenraad is verantwoordelijk voor de ledenadministratie van de kerk en heeft dat neergelegd bij het kerkelijk bureau. Binnen de Gereformeerde kerk van Dedemsvaart wordt ze beheerd door

mevr. Anna Pauls-Kerkdijk
Rozenheim 79
tel 0523 615998

kerkelijkbureau.deantenne@pkn-dedemsvaart.nl

Wijzigingen en verhuizingen kunt u schriftelijk of per e-mail doorgeven. Ook hangt er in de hal van het kerkelijk centrum onder de trap een bus waarin u de aanpassingen of verzoeken kunt deponeren.
Sinds de invoering van de PKN is er ook een directe koppeling tussen de Gemeentelijke Basis Administratie en de LRP. Wanneer bij de burgerlijke gemeente in het bestand staat aangeven dat u lid bent van de Gereformeerde kerk wordt een verhuizing ook van uit de GBA doorgegeven en direct verwerkt. Omdat niet bij iedereen deze koppeling aanwezig is blijft het noodzaakelijk uw verhuizing ook zelf door te geven.
Gaat u verhuizen buiten de gemeente maar wilt u toch lid blijven van onze gemeente, bv studenten die in het weekend in Dedemsvaart zijn, dan kunt u dit aangeven bij het kerkelijk bureau.
De automatische overschrijving wordt dan terug gedraaid.
Gaat u over naar een ander kerkgenootschap, die niet binnen de PKN valt, dan kunt u bij het kerkelijk bureau een attestatie aanvragen.