Even voorstellen….

Op zondag 09 september ben ik als jeugdwerker verbonden aan de Protestantse gemeente in Dedemsvaart. Voor mij was het een mooi en bijzonder welkom. In die dienst heb ik ook mijzelf aan jullie mogen voorstellen.

Voor hen die daar niet bij waren: mijn naam is Jorien Beunk en ik ben sinds augustus bij jullie actief in de gemeente als jeugdwerker. Ik ben 27 jaar oud en woon in Wierden. De afgelopen twee jaar heb ik de jongerenwerkersopleiding aan de Wittenberg in Zeist gevolgd. En nu mag ik bij jullie aan de slag.

Met name zal ik mij op de jeugd van de kerk richten. Samen met de vrijwilligers wil ik de jongeren helpen in hun geloofsontwikkeling en hen laten merken dat de gemeente een plek is waar zij zich thuis mogen voelen, waar ze gehoord en gezien worden.  Zo mag er één gemeente worden gevormd, waar we met elkaar de onvoorwaardelijke liefde van God kunnen delen en er geen onderscheid wordt gemaakt. Een plek waar iedereen, jong en oud erbij hoort. Want dat is wat die onvoorwaardelijke liefde van God ook laat zien: je mag zijn zoals je bent. God kijkt niet naar onze prestaties of naar wat anderen van jou denken. Jij bent Zijn geliefde kind en je hoort er helemaal bj.   

 

Als ik niet aan het werk ben, dan vind ik het heerlijk om te gaan sporten. Ik vind het leuk om te volleyballen, of op de mountainbike de weg op te gaan. Als ik me dan nog verveel lees ik graag boeken, schrijf verhalen of spreek ik af met vrienden. Meestal heeft de week te weinig uren voor alles wat ik wil, maar ik geloof dat ik daar niet de enige in ben…

 

Wil jij/u verder kennis maken, schroom dan niet om contact op te nemen.

Ik ben te bereiken via: jbeunk@pkn-dedemsvaart.nl

 

Graag tot ziens,

 

Jorien Beunk

Jeugdwerker