De "Samenspraak"

Pkn-kerkblad van Dedemsvaart

de.samenspraak@gmail.com

Inleverdata kopij en verschijningsdata 2017

De Samenspraak is een gezamenlijke uitgave van de Gereformeerde Kerk en Hervormde Gemeente in Dedemsvaart (Protestantse Gemeente Dedemsvaart i.w.).
Verschijnt maandelijks voor de 1e zondag van de nieuwe maand. De maand juli/augustus is een 2-maandelijkse uitgave.

Het kerkblad wordt aan alle gezinnen binnen de gereformeerde gemeente toegezonden. Hervormde gemeenteleden ontvangen het kerkblad na aanmelding bij de kerkelijke administratie. Jaarlijkse betaling bij incasso € 12,50 of bij betaling per acceptgiro € 15,-.

U kunt uw kopij aanleveren per email, maar ook in de beide kerken in de daarvoor bestemde bus (kerk aan de Wilhelminastraat) of postvakje (kerk aan de Hoofdvaart) deponeren. Graag uw email met titel en rubriek in de onderwerpregel versturen naar de.samenspraak@gmail.com . Foto’s en plaatjes moeten als een apart
 jpg- of eps-bestand aangeleverd worden.

De uiterste inleverdatum staat steeds vermeld op pagina 3 van "De Samenspraak" en is ook te vinden onder de link bovenaan deze pagina.

De redactiecommissie bestaat uit:

Kees & Minke Koppenol, tel. 612182
Judith van Kesteren, tel. 617219
Alice Bijker,  tel. 616288

Jeltje Nijhuis, tel. 616346

Advertentie De Samenspraak digitale versie (juni 2013)

Nieuws van de redactie
Digitale versie van De Samenspraak
We kunnen onze lezers een digitale versie van De Samenspraak aanbieden voor een proefperiode van 1 jaar.
Een digitale versie kunt u aanvragen als u een abonnement op De Samenspraak heeft of neemt. Bent u geïnteresseerd, stuur dan een e-mail naar de.samenspraak@gmail.com en u een krijgt een aanmeldingsformulier met een paar vragen toegestuurd. We willen namelijk o.a. inzichtelijk hebben of u onder het kerkelijk bureau valt van de Van Dedemkerk of De Antenne, en of het blad wordt doorgestuurd naar eventueel studerende kinderen.