Onze beide kerkelijke administraties zijn nog grotendeels gescheiden

U vindt ze door het volgen van onderstaande links

Kerkelijk bureau "Van Dedemkerk"
Hoofdvaart 7
7701 JE Dedemsvaart
kerkelijkbureau.vandedemkerk@pkn-dedemsvaart.nl

Openingstijd: woensdagmorgen van 9.00 uur tot 12.00 uur

Kerkelijk bureau "De Antenne"
Judith van Marlelaan 29
7701 HV Dedemsvaart
0523 616166.
kerkelijkbureau.deantenne@pkn-dedemsvaart.nl

Gezamenlijke activiteiten:

Collectemunten

De Taakgroep Beheer wil het gebruik van collectemunten van harte bij u aanbevelen. Er zijn daar verschillende goede redenen voor: de kosten van het storten van cash geld bij de banken zijn behoorlijk hoog en ook is het veiliger om niet meer met het geld over straat te moeten en dat u de uitgave van collectemunten ook mag opvoeren als aftrekpost bij uw jaarlijkse belastingaangifte.

De munten kunnen, op werkdagen, gehaald worden bij de kosters van de beide kerken.
Daarnaast kunt u op woensdagmorgen tussen 9.00 uur en 12.00 uur munten afhalen bij het kerkelijk bureau van de Van Dedemkerk in De Fontein (op de bovenverdieping).
De betaling van de collectemunten wordt uitsluitend gedaan via automatische incasso. Bij het afhalen van de munten tekent u een eenmalige machtiging, daarna wordt het bedrag automatisch van uw rekening afgeschreven.

De volgende munten zijn verkrijgbaar:
€ 0,60, een zakje van 20 stuks kost € 12,00
€ 1,00, een zakje van 20 stuks kost € 20,00
€ 1,50, een zakje van 20 stuks kost € 30,00.