BIJBELKRING

 

Heb je belangstelling neem dan contact op met één van onze predikanten

 

 

 

 


Vakanties met aandacht!

 

Hetvakantiebureau.nl organiseert diaconale vakanties voor senioren en voor mensen die in het dagelijks leven extra zorg of aandacht nodig hebben.

Tijdens al onze ‘Vakanties met aandacht’ kunnen onze gasten zorgeloos genieten doordat ervaren vrijwilligers dag en nacht klaar staan om hen te helpen met de dagelijkse verzorging, te helpen bij de activiteiten, of door het bieden van een luisterend oor.

Alle vakantieweken hebben een open, protestants-christelijk karakter. Dat is tijdens de vakantie te merken aan de aanwezigheid van een pastor en aan een viering in “eigen huis” op zondag. Tijdens de week worden diverse activiteiten georganiseerd zoals een busreis, een creatieve workshop, een optreden met dans of muziek of een prachtige fietstocht, eventueel met rolstoelfiets, door de omgeving.

Er wordt ook een aantal bijzondere vakantieweken georganiseerd. Er zijn de vakanties voor mensen met een visuele beperking en er zijn drie weken voor mensen met een licht verstandelijke beperking. I.s.m. Alzheimer Nederland organiseren wij vakanties voor mantelzorgers met een thuiswonende partner met dementie en, i.s.m. YCamps (van YMCA) vakanties voor alleenstaande ouders met kinderen van 6 tot 16 jaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Iwan Schuurhuis, tel. 620907


                                        of kijk op
                                        www.hetvakantiebureau.nl